Analysera och realisera nytta

Den 26e november släpper DirSys en ny version av verktyget DIGframe. Med den nya versionen släpper vi även en ny modul, DIGframe Digital utveckling som ger er stöd för att kunna fatta kloka beslut utifrån era mål och prioriteringar. Den nya modulen bygger på underlag från Ekonomistyrningsverket och myndigheten för Digital förvaltning. DIGframe Digital utveckling erbjuder ett tydligt och snabbt sätt att ta fram business case och utföra analyser på organisationens olika projekt.

För att förenkla

Du kan genomföra en nyttoanalys på ett enhetligt och enkelt sätt. Det gör att du kan bedöma och jämföra olika projektidéer med avseende på verksamhetsmässig och ekonomisk nytta.

För att förbättra

Du ser direkt i verktyget var risker finns och du har möjlighet att sätta in extra resurser och aktiviteter just där du ser att det behövs.

För att förstärka

Du får ett jämförande underlag som underlättar prioriteringar och beslut. Vi har skapat färdiga rapporter som du kan använda omedelbart.

Se förhandsvisning:

TA DEL AV VÅRA ANDRA NYHETER HÄR!

DIGframe Lanseringswebinar

Vill du veta mer om den nya versionen? Missa då inte vårt lanseringswebinar som vi höll den 1 december!  Jenny Broberg Kudryk, Strategisk rådgivare och Elias Wennersten, Applikationskonsult visade tillsammans upp DIGframes nya funktioner och hur ni får ut störst nytta av dessa.

Se vårt lanseringswebinar!